Kurs/Resor | Rådgivning | Möten/Träffar | Almanacka | E-pren
Kurskalender


De vanligaste sökorden

Kategorisökning


De senast skapade
Utbud Ort
Livsmedelshygien Grundutbildning Varberg
Länsstyrelsen Hallands län
Varberg
Kod: 22428
Produktsäkerheten kräver att de som hanterar livsmedel har utbildning. Länsstyrelsen i Halland erbjuder därför inom ramen för Landsbygdsprogrammet och i samarbete med Anticimex en diplomerad grundkurs i livsmedelshygien med kunskapstest. Kursen gäller endast för boende/företagare i Halland som är berörda av lantbruksprogrammet

Startdatum: 2015-03-10
Sista anmälningsdag: 2015-03-02
Läs mer

Fortbildning användning av bekämpningsmedel Plönningegymnasiet, Harplinge 25 mars 2015
Länsstyrelsen Hallands län
Harplinge
Kod: 22270
Endags fortbildningskurs för sprutförare. Inriktningen är jordbruk, utomhus men gäller även för grönytor, park, trädgård.Behörigheten räcker i 5 år. Går din behörighet ut i maj 2015 kan du redannu gå utbildningen. Då räcker behörigheten i 6 år framåt. Nytt för i år är inriktning på utomhusanvändning och inomhusanvändning. Önskar du även behörighet för inomhus (växthus) måste dusäga till och göra ett särskilt provdå dufårsvara på vissa frågor om inomhusanvändning.

Startdatum: 2015-03-25
Sista anmälningsdag: 2015-03-16
Läs mer

HACCP i praktiken 2 dagar x 8 tim Varberg
Länsstyrelsen Hallands län
Varberg
Kod: 22426
Lagen kräver att de som hanterar livsmedel måste ha utbildning och arbeta efter HACCP-principerna. Länsstyrelsen i Halland erbjuder därför, inom ramen för Landsbygdsprogrammet 2007-13, och i samarbete med Anticimex diplomutbildningen HACCP i praktiken . Inom ramen för landsbygdsprogrammet kan vi endast erbjuda kursen till boende i Hallands län som omfattas av programmet.

Startdatum: 2015-03-25
Sista anmälningsdag: 2015-03-18
Läs mer

Sparsam körning med traktorer FULLSATT!
Länsstyrelsen Hallands län
Halland
Kod: 21797
Genom ett sparsamt körsätt kan du minska bränsleförbrukningen och därmed spara pengar, samtidigt som du gör gott för klimatet. Därför harKRAV antagit en regel om utbildning inom sparsam körning. Alla som ärverksamma i företaget året om och kör minst 80 timmar per år, ska vara utbildade i sparsamt körsätt senast 31 december 2014. Även för dig som har certifiering enligt IP Sigill med klimatcertifiering som tillval finns regler om sparsam körning.


Läs mer


Hittar du inte det du söker? Gå till önskelistan och önska!